Σταδιοδρομία 2014 – Παρουσίαση “Λειτουργός Πληροφορικής”


Κατεβάστε τη παρουσίαση που προβλήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2014, ώρα 17:50, αίθουσα Α, για  “Λειτουργός Πληροφορικής” εδώ.

[Download not found]

[Download not found]

Σχετική ανακοίνωση:
——————————–

 Σταδιοδρομία 2014

Το Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 11 π.μ. – 1.30 μ.μ. & 3 μ.μ. – 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Επαγγελμάτων “Σταδιοδρομία 2014” που διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καθηγητών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΟΕΛΜΕΚ) με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας στη Λευκωσία και σ’ αυτήν λαμβάνουν μέρος επαγγελματικοί και επιστημονικοί συνδέσμοι, καθώς και άλλοι φορείς, εκπροσωπώντας όλα τα επαγγέλματα που συναντούμε στον εργασιακό χώρο της Κύπρου.

Μαθητές και γονείς ενημερώνονται για τις προοπτικές κάθε επαγγέλματος και στα ερωτήματά τους απαντούν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των συνδέσμων. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιούνται και προγραμματισμένες ενημερωτικές διαλέξεις. Σχετικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ([Download not found]).

PRESS AD

Για αυτά και για άλλες νέες πληροφορίες, θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του  facebook page Stadiodromia (www.facebook.com/Stadiodromiacy).

This post is also available in: Greek

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.