Δραστηριότητες Ευρωγνωσίας στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ


Την Τετάρτη 15/12/2021, οι μαθητές μας της Α ́ Λυκείου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερωτική παρουσίαση από Λειτουργό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο, στα πλαίσια των Δραστηριοτήτων Ευρωγνωσίας και του ΣΠΕΚ (Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω Δελτίων Τύπου Ευρωγνώσεων τα οποία διαβάζονταν κάθε πρωί στα τμήματα της Α ́ Λυκείου.

Παράλληλα, λειτούργησε στο σχολείο μας «Σταθμός Ευρώπης» με πληθώρα πληροφοριών που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε καθώς και η ενεργός εμπλοκή των παιδιών στην παρουσίαση, συνέβαλε στο να εμπλουτίσουν τα παιδιά τις ευρωγνώσεις τους και να επιδείξουν θερμότερο ενδιαφέρον για ευρωπαϊκά θέματα.

Ευχαριστίες αξίζουν, τόσο στον Λειτουργό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Νικολαΐδη, όσο και στις εκπαιδευτικούς μας Φίλια Γεωργίου και Σταύρη Παναγιώτου για τον όλο συντονισμό της εκδήλωσης.

Από τη Διεύθυνση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.